ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Jorieke

Prachtig Jorieke

Je hebt hem super omschreven en de punten aangetipt die spelen.

We gaan met de tips aan de slag.

Dank je wel.

ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Goedemorgen Jorieke

Bedankt voor je mail.

Maar vooral voor je hele  mooie afstemming! Zodra ik het heb kunnen lezen voelde ik de liefde eraf spatten. Ook vond ik het erg geruststellend en bevestigend.
Ik ben er direct mee aan de slag gegaan! 

Ik voel de kleine af en toe als ik alles loslaat en goed in mezelf keer. Het is prachtig.Ik wil je enorm bedanken! En een prachtige week toewensen.

Hartelijke groeten, Sammy

ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Jorieke

Bedankt voor je afstemming.

Het klopt precies wat je zegt, heel herkenbaar een mooie bevestiging dat ik goed bezig ben.

En wat goede tips gekregen.

Groetjes Bart 

ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Hallo Jorieke

Wauw wat mooi en zo toepasselijk.

Heel hartelijk bedankt hiervoor. 

Lief van je dat je hier tijd en energie voor wilde maken. Ik laat het op me inwerken en zal zeker kijken wat ik ermee kan. 

Fijn weekend Jorieke. 

ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Jorieke

Dankjewel voor de mini afstemming!

Het raakte me gelijk, en vond het heel erg fijn om te lezen. 

Hartelijke groet, Karlijn

REVIEW VERDER DAN WOORDEN

Hoi Jorieke

Dank je wel voor de herkenbare mini afstemming.

Blijft zo leuk wanneer iemand die je niet kent je omschrijft alsof dit wel het geval is!

ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Lieve Jorieke

Bedankt voor deze afstemming.

Je slaat de spijker op zijn kop!

Niet de eerste keer dat ik dit hoor en precies het proces waar ik middenin zit. Ik zou graag over een tijdje weer een afstemming willen laten maken.

Met vriendelijke groet, Katja Meijering 

REVIEW VERDER DAN WOORDEN 9

Hallo Jorieke

Een hele kloppende afstemming.

En ook nog zo concreet qua werkleven en coaching, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt!

Compliment daarvoor. 

Bedankt!

REVIEW VERDER DAN WOORDEN 6

Hallo Jorieke

Allereerst bedankt voor de afstemming, veel dingen die je schrijft kan ik me in herkennen en sommige ben ik al voorbij naar mijn gevoel, maar misschien is het toch goed om even weer een stapje terug te nemen.

Dat ik beter voor mezelf mag zorgen en mezelf belangrijk vinden ha ha dat is een project waaraan wordt gewerkt.

Mijn opleiding ga ik eens op een andere manier bekijken, zoals je zegt waarom ben ik eraan begonnen en voelt dat nog zo, thanks. Ik ga mijn bezigheden nog eens allemaal langs en kijken waar ik wat meer kan delegeren.

Super dankjewel voor de energie die je er in hebt gestopt.

REVIEW VERDER DAN WOORDEN 7

Hallo Jorieke

Jeetje, ik ben er sprakeloos van.

Wat heb je dat mooi opgeschreven over ons zoontje van 3. Het is ook zeker helpend denk ik.

Fijn om zo een kijkje bij hem binnen te kijken en te horen wat hij moeilijk en spannend vindt.

We gaan zeker aan de slag met de dingen die verteld.

REVIEW VERDER DAN WOORDEN 11

Jorieke

Wat een mooie afstemming.  Ik was ontzettend emotioneel tijdens het lezen.

De meeste dingen zijn heel herkenbaar. Fijn om even ‘binnenin’ te mogen kijken zodat ik weet waar we wat mee mogen doen. 

Het enige stukje wat voor ons niet herkenbaar was, was een gedeelte over het stukje van de stiefvader. Hij spreekt hem juist aan op dingen en staat als volwassene boven hem. Dus dit was voor ons niet helemaal te plaatsen. 

Stel dat onze zoon bepaalde communicatie daarin (tussen zijn bonusvader en hem) niet fijn vindt was dit dan naar voren gekomen? Of kan hij daarin ook loyaal zijn naar zijn bonusvader toe en dat niet laten zien aan jou? 

In ieder geval ontzettend bedankt voor deze mooie afstemming!! 

Lieve groeten, Sarah 

ERVARINGEN VERDER DAN WOORDEN

Jorieke

Ik ben heel blij met het stuk over mijn ziekenhuiservaring en het effect op mijn leven nu. Het klopt helemaal. Ik heb mijn ouders nog gevraagd over deze periode. Zij beaamden beiden dat het een heel vervelende periode is geweest waarin ik veel huilde en me ellendig heb gevoeld. Dat ik later hierdoor wat terughoudender ben geworden met het vertrouwen naar anderen toe herken ik ook.

Door het te lezen en het weer te ervaren merk ik dat ik met volwassen ogen kan kijken naar deze situatie en met de hulp van een kinesiologie die me net een paar maanden geleden heeft behandeld voor dit verdriet voel ik me vrijer worden.

Dat ik nu wat claustofobisch ben in kleine afgesloten ruimtes is helemaal terug te koppelen naar die ervaring in het ziekenhuis. Ik houd inderdaad van open, ruimte en niet te druk.

Dat je schrijft dat ik te snel ga met iets nieuws willen, zoeken, geeft me wel rust. Het komt goed, laat maar gaan. Mijn moeder schrok toen ik haar vertelde dat ik iets nieuws, anders bij wilde hebben. Je hebt het zo druk gehad, zei ze, neem nu even rust , een pas op de plaats, bang dat ik te veel wil. Dus dat ga ik doen, genieten van wat ik heb en rustig ervaren wat er op mijn pad komt.

Dat ik geniet van de kleine dingen klopt helemaal. Het is overal mooi en er zijn overal mooie mensen en gebeurtenissen. Ik hoef niet zo nodig van thuis weg. Vakanties vind ik prachtig, maar mijn partner moet me wel stimuleren om te gaan. Hij herkende het stuk niet zo. Ik zie wel dat ik mooie mensen tref en ook mooie boodschappen krijg van bv een gids op een boot in Suriname. 

Dat ik weet wanneer iemand zorg nodig heeft is inderdaad zo. Komt ook door mijn werk met verstandelijk gehandicapte volwassenen die niet goed kunnen aangeven als er wat is. Ik lees of voel dan dat er wat is. Dat ik beter voor mezelf mag zorgen klopt ook, in die fase zit ik nu. De kinderen zijn al heel zelfstandig en gaan hun eigen weg. Er komt nu ruimte voor mezelf.Ik bedank je voor het mooie schrijven. Ik zal het nog regelmatig lezen om de wijze woorden die er in staan. 

HEADER TARIEVEN VERDER DAN WOORDEN

Hoi Jorieke

Wauw wauw wauw!!

Zo kloppend voor mij. Wat heb je dat goed gedaan zeg. Voelde ook heel warm en liefdevol om t door jou te laten doen. Dankjewel voor deze bijzondere afstemming.

Liefs Danielle