Mijn naam is Jorieke Verbeet-Lammersen, geboren in 1986 in Oldenzaal, waar ik ook ben opgegroeid. Voor de liefde ben ik naar Nijmegen verhuisd en heb ik samen met mijn man 2 kinderen in de leeftijd van 3 en 5 jaar.

Naast parttime middelbaar schooldocent in Nijmegen, wil ik meer doen voor anderen. Niet alleen maar vanuit het onderwijs er zijn voor leerlingen, maar echt iets te kunnen betekenen. In mijn werk, in mijn omgeving en thuis merk ik dat er veel personen zijn die het moeilijk hebben in deze maatschappij. Het gaat allemaal veel te snel en er zijn zoveel prikkels.  Ik heb vele jaren alsmaar vanuit mijn hoofd geleefd en ik wilde nu eindelijk eens het avontuur aangaan om te gaan werken vanuit mijn hart. Het gevoel er weer laten zijn en daarmee anderen kunnen helpen.

Ik ben in aanraking met Luisterkind gekomen nadat ik vastliep met onze oudste. Ze was erg gefrustreerd en begreep eigenlijk niets meer van alles om haar heen. Ze wilde geholpen worden maar ook niet. Ze wilde stappen vooruit maken, maar te angstig om het daadwerkelijk te doen. Na een hele mooie afstemming op haar tijdens een acupunctuur sessie heb ik handvatten gekregen om haar beter te begrijpen. We zijn samen aan de slag gegaan en alles ging ineens makkelijker en ze voelde zich vrij om te zijn wie ze wilde zijn. Ik vond het zo onwerkelijk en mooi en eigenlijk een wonder dat ik hier meer van wilde weten.

In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma als Luisterkindwerker behaald. Ik ben er nu klaar voor om meer mensen kennis te laten maken met Luisterkind. Om ze te helpen om echt bij hun eigen gevoel en eigen hart te kunnen brengen en vanuit daar te gaan leven.

OVER JORIEKE VERDER DAN WOORDEN

Volg mij op Facebook, Twitter & Instagram