CONTACT

Het contact voor een afstemming verloopt geheel digitaal. Je hoeft niet bij mij langs te komen of een tijdstip af te spreken waarop je klaar moet zitten.

Als je een afstemming aangevraagd hebt, krijg je van mij een e-mail met daarin alle informatie over hoe het in zijn werk gaat. Voor een afstemming heb ik een foto nodig, waar jij of je kind alleen op staat, de volledige naam, geboortedatum en gezinssamenstelling in het huis waarin hij/zij leeft. Daarbij geef je ze zoveel mogelijk achtergrondinformatie en mag je alle vragen meesturen waarop jij graag antwoord zou willen krijgen.

Wanneer alle informatie en de betaling binnen is, krijg je van mij binnen twee weken een afstemming via de mail.

Met elke afstemming ga ik zorgvuldig om. Bij kinderen onder de 10 jaar is toestemming nodig van één van de ouders/verzorgers. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf ook toestemming geven voor een afstemming.

Heb je nog vragen? Je kan me altijd bereiken via het onderstaand contactformulier.

Een email sturen voor een vraag mag ook.